Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата пали по различен начин!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колата пали по различен начин!

Здравейте колеги,значи проблема ми е следния.Когато паля колата тя си пали както и се иска,в смисъл веднъж пали от четвърт друг път върти стартера все едно няма гориво и всеки път това е различно(в смисъл някой път пали от 3,друг път от 4 -5-6 и т. н. оборота на коляновия вал) , и всеки път различно си пали и това много ме дразни,защото някой път тя пали веднага ,а аз като задържа ключа(щото си мисля че няма да запали) и стартера старже и ще го прецакам така.Въпроса ми е от какво се получава това, колата е 1.9 тд.
    Благодаря на всички отзовали се.
    Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
    Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
    Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
    Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

когато е студена или когато е топла ти го прави това?
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Колега,така прави само когато е топла.Студена си пали по един и същи начин(от 2-3 оборота на коляновия вал).След това и малко да поработи и да я изгася и пак да я запаля и почва да прави така.Явно има нещо, ама какво???

Comment

Първоначално публикувано от salih84 Покажи съобщение
        Колега,така прави само когато е топла.Студена си пали по един и същи начин(от 2-3 оборота на коляновия вал).След това и малко да поработи и да я изгася и пак да я запаля и почва да прави така.Явно има нещо, ама какво???
        Чувал съм,че това е симптом за нафтовата помпа...ако има по-компетентни да се изкажат,не искам да те стряскам излишно.Понякога и на мойта и трябва маалко повече от необходимото за да запали,когато е топла.
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Мерси за отговора колега.За сега така ще си я карам,неискам да пипам точно помпата,да не стане някой фал.Ако спре да пали тогава ще му мисля.Поздрави!!!

Comment

и аз го имах тоа проблем и се оказа маховика се беше откъснал.стърже яко и палеше в началото ама по едно време отказа напълно да запали и го точкуваха с винтове да си е закрепен вечно и няма проблеми

Comment

Колега казваш че маховика ти е бил откъснат и затова е палила различно така ли,правилно ли те разбирам.И при мен има стържене като паля но не винаги.И накрая, как така са го точковали?Къде правиха това нещо?
              Предварително благодаря за отговора!!!

Comment

Working...
              X